Versterk je bedrijf met toptalent

Vind toekomstige professionals die niet alleen de juiste vaardigheden hebben, maar ook perfect passen binnen jouw organisatie. Begin vandaag nog met het opbouwen van je reputatie als aantrekkelijke werkgever.

Jouw bedrijfsprofiel op Stagewerkgevers.nl

Bouw aan je werkgeversmerk en trek het beste talent aan

1. Om te beginnen

Wij zijn jouw bestemming voor het automatisch aantrekken van gekwalificeerd talent en gegarandeerde zichtbaarheid bij jouw doelgroep, het hele jaar door.

Waarom kiezen voor Stagewerkgevers.nl?

Stages zijn vaak gebonden aan specifieke periodes, wat de concurrentie hoog maakt. Een stagevacature valt dan nauwelijks op. Wij richten ons op het matchen van talent met stagebedrijven op basis van de persoon-organisatie fit. Uitgebreide filteropties en datarijke bedrijfsprofielen zorgen ervoor dat je altijd opvalt bij jouw doelgroep en de beste kandidaten, niet pas wanneer je vacatures plaatst.

Hoe we jou helpen:

 • Landelijk bereik: We bereiken de juiste kandidaten, waar ze zich ook bevinden.
 • Krachtige combinatie van offline en online: Onze promotie-inspanningen vinden zowel offline als online plaats voor extra bereik en zorgvuldig geselecteerde kandidaten.
 • Automatisch betere kandidaten: Val op bij zowel passief als actief talent op zoek naar de best passende stagebedrijven.
 • Bouw aan je werkgeversmerk: Met onze technologie investeer je in de perfecte persoon-organisatie fit, voor de beste matches met jouw bedrijf.
 • Makkelijk en snel: Onze ervaren specialisten verzorgen alles – van plaatsing tot promotie – om het juiste talent aan te trekken.

Maximaliseer jouw zichtbaarheid en vindbaarheid

Wij creeëren voor jou een op maat gemaakte bedrijfspagina die specifiek is afgestemd op jouw unieke merkidentiteit. Onze geavanceerde zoekfunctionaliteiten garanderen dat jouw pagina zichtbaar en vindbaar is voor jouw specifieke doelgroep, gebaseerd op relevante criteria zoals sector, bedrijfscultuur en gewenste vaardigheden.

Bereik toptalent het hele jaar door

Met deze strategisch ontworpen bedrijfspagina ben je niet alleen tijdens het werven van stagiairs zichtbaar, maar trek je het hele jaar door effectief het beste talent aan. Dit stelt je in staat om voortdurend een sterke talentpool op te bouwen die naadloos aansluit bij de waarden en doelstellingen van jouw organisatie.

Een investering in jouw toekomst

Investeren in een aantrekkelijke en doelgerichte bedrijfspagina op Stagewerkgevers.nl betekent investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Het is dé manier om continu in contact te staan met ambitieuze, getalenteerde kandidaten die klaar zijn om bij jouw bedrijf aan de slag te gaan.

2. Pakketinhoud

 • Een aanpasbare pagina in eigen huisstijlkleuren: Breng je merk tot leven met een pagina die volledig in lijn is met je huisstijl en identiteit.
 • Een persoonlijke headerfoto: Kies een opvallende headerfoto die jouw bedrijfscultuur en -ethos uitstraalt.
 • Key-facts sectie: Deel essentiële informatie over de grootte, branche, man/vrouw-verdeling, locaties, en het aantal medewerkers van jouw organisatie.
 • Uitgebreide introductietekst: Vertel het unieke verhaal van jouw bedrijf en wat het zo bijzonder maakt.
 • Directe link/button naar jouw carrièrepagina: Maak het gemakkelijk voor potentiële stagiaires om meer te ontdekken en direct te solliciteren.
 • Externe links: Voeg links toe naar specifieke onderdelen van je website, zoals informatie over het zijn van een stagewerkgever of jouw inzet voor diversiteit.
 • Lijst van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: Benadruk wat je aanbiedt om topkandidaten aan te trekken.
 • Gewenste studieachtergronden: Geef aan welke studierichtingen het best aansluiten bij jouw stageplekken.
 • Fotoslider: Toon jouw bedrijfscultuur en -omgeving met een aantrekkelijke fotoslider.
 • Videocontent: Voeg een of meerdere video's toe om jouw bedrijf dynamisch te presenteren.
 • Links naar medewerkers- of stageverhalen op Careerstories.com: Deel echte ervaringen en verhalen van jouw team of stagiaires.
 • Contactgegevens en routeplanning: Maak het gemakkelijk voor geïnteresseerden om contact op te nemen of jouw locatie te bezoeken.

Exclusieve promotie

 • On-campus: Jouw bedrijf wordt persoonlijk gepromoot op ruim 40 carrièrebeurzen, bedrijvendagen op (hoge)scholen en universiteiten, via onze student ambassadeurs en studieverenigingen.
 • Online: Stagewerkgevers.nl wordt online gepromoot door middel van gerichte online marketingcampagnes, die specifiek zijn afgestemd op relevante doelgroepen, en door cross-promotie op onze andere platformen, waaronder Careerstories.com.
 • Social Media push: Ons ambassadeursnetwerk verspreidt jouw bedijfsprofiel proactief onder ideale kandidaten via Social Media (LinkedIn, FB, INSTA).

3. Bouw aan je werkgeversmerk en talentpool

Tijd is cruciaal in de hedendaagse arbeidsmarkt

De juiste talenten aantrekken die aansluiten bij jouw organisatie en bedrijfscultuur is cruciaal om voorop te blijven lopen. Mis deze kans niet om een investering in jouw bedrijf te maken. Wij snappen wat je nodig hebt en passen onze promotieactiviteiten perfect aan op jouw unieke bedrijfscultuur en doelstellingen.

Klaar om het verschil te maken?

Meld je nu snel en gemakkelijk bij ons aan. Wij creëren een op maat gemaakte, opvallende bedrijfspresentatie gebaseerd op jouw website, die gegarandeerd de aandacht trekt van jouw doelgroep. Wij beloven gemak, snelheid, zichtbaarheid en impact.

Jouw bedrijf in de schijnwerpers

Met dit pakket, beschikbaar voor slechts €450,- per jaar, zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt en aantrekkelijk is voor de nieuwe generatie talenten. Bij dit tarief is alles inbegrepen wat je nodig hebt om je bedrijf effectief in de schijnwerpers te zetten en een sterke indruk te maken op potentiële stagiaires.

Persoonlijke opvolging binnen één werkdag

Na je aanmelding nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Het is ons doel om jouw bedrijfscultuur, wensen en ambities volledig te begrijpen. Zo kunnen wij onze online en offline promotieactiviteiten nauwkeurig afstemmen op de ideale kandidaten voor jouw bedrijf. Samen bouwen we aan een sterker werkgeversmerk en een kwalitatieve talentpool.

Start nu en plaats je bedrijfsprofiel

Wat je ook kiest, dit krijg je standaard bij ons:

Jouw bedrijf wordt gepromoot door middel van de krachtige combinatie van offline & online kanalen.
Bereik maandelijks tienduizenden talenten die actief op zoek zijn naar de best passende werkgevers.
Maatwerk employer branding inclusief online promotie door onze ambassadeurs via social media.

Veelgestelde vragen

Ik heb meer vacatures. Kom ik in aanmerking voor staffelkorting?
Natuurlijk! Vergroot jouw zichtbaarheid als werkgever die investeert in het aantrekken van studenten en starters die perfect passen bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur, en bespaar tegelijkertijd! Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij het plaatsen van meerdere vacatures. Begin met het aanmelden van je eerste vacature en ontdek hoeveel je kunt besparen. Ons team neemt binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en jouw investering nog waardevoller te maken.
Bij Startersfuncties.nl groeit jouw voordeel met elke extra vacature die je plaatst. Laat deze kans om te besparen en tegelijkertijd jouw bereik te vergroten dus niet aan je voorbijgaan.
Ik wil dezelfde vacature(s) ook plaatsen op één van jullie andere niches. Is er een combinatiekorting mogelijk?
Absoluut, met onze combinatiekortingen haal je het maximale uit jouw wervingsinspanningen. Door jouw vacature(s) op meerdere van onze gespecialiseerde niches te plaatsen, zoals TraineeshipVacatures.nl en DiversityJobs.nl, vergroot je niet alleen jouw zichtbaarheid maar bereik je ook een specifiekere doelgroep die aansluit bij jouw vacature.
Het mooie is dat je eenvoudig gebruik kunt maken van deze optie via ons bestelformulier. Bij het plaatsen van jouw bestelling vind je de mogelijkheid om het doorplaatsen van een vacature naar een andere niche toe te voegen. Selecteer simpelweg deze optie en wij zorgen voor de rest, inclusief de aantrekkelijke combinatiekorting.
Dus, maximaliseer jouw bereik en geniet van de voordelen van ons opgebouwde netwerk. Vul het bestelformulier in en kies voor de optie die jouw vacature de exposure geeft die het verdient. Jouw ideale kandidaat is nu nog slechts een paar klikken verwijderd.
Kunnen we het aantal medewerkersverhalen vergroten om onze employer brand te versterken?
Jouw medewerkersverhalen zijn een krachtig instrument voor employer branding. Voor onze partners bieden we de service aan om deze verhalen te delen via ons platform Careerstories.com zodat de verhalen hun doelgroep bereiken al vóórdat ze jouw bedrijf gevonden hebben. Dit geeft potentiële kandidaten een levendig beeld van je organisatiecultuur en de mensen die deze vormgeven.
Elk verhaal draagt bij aan het unieke narratief van jouw bedrijf en vergroot de aantrekkingskracht op talent dat waarde hecht aan authenticiteit en bedrijfscultuur. Ons team is er om je bij te staan in het creëren van betekenisvolle content die hen inspireert.
Door jouw medewerkersverhalen te delen, vestigen we samen de aandacht op wat jouw bedrijf onderscheidt. Na het plaatsen van je bestelling zullen we contact met je opnemen en samen de opties doornemen om jouw werkgeversmerk effectief te versterken.
Hoe brengen jullie onze organisatie en vacatures onder de aandacht bij toptalent?
Als je kiest voor Startersfuncties.nl, investeer je niet alleen in een uitgebreid online platform, maar ook in een krachtig netwerk dat jouw organisatie en vacatures promoot op cruciale locaties. Onze aanwezigheid op toonaangevende evenementen zoals carrièrebeurzen, bedrijvendagen en universitaire evenementen stelt ons in staat om direct in contact te komen met veelbelovende jonge talenten die passen bij jouw bedrijfscultuur.
Daarnaast zorgt ons eigen socialemediabereik ervoor dat jouw vacatures maximale zichtbaarheid krijgen bij de nieuwe generatie. Maar onze dienstverlening gaat nog een stap verder. Dankzij ons ambassadeursnetwerk, bestaande uit invloedrijke professionals en enthousiaste talenten binnen diverse sectoren, krijgt jouw organisatie een persoonlijke touch en extra boost in de promotie.
Deze ambassadeurs delen jouw vacatures en bedrijfsverhaal via hun persoonlijke socialemediakanalen op platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram, waardoor jouw bereik exponentieel groeit en de relevantie toeneemt. Ze richten zich specifiek op groepen die voor jou het meest waardevol zijn, waardoor jouw vacatures niet alleen breed worden verspreid, maar ook gericht aankomen bij de doelgroep die je wilt aantrekken.
Het kiezen van Startersfuncties.nl betekent dus kiezen voor een veelzijdige marketingstrategie die zowel in de breedte als in de diepte opereert. Jouw organisatie en vacatures krijgen de aandacht die ze verdienen, zowel online als offline, direct en via ons unieke ambassadeursnetwerk.