Over ons

ONZE MISSIE

De perfecte match realiseren tussen studenten en werkgevers, door middel van een uniek matchingsysteem met uitgebreide filtermogelijkheden. Wij geloven dat de juiste stageplek bijdraagt aan groei en plezier in je carrière.

Onze kern

Bij STAGEWERKGEVERS.nl draait alles om het creëren van de perfecte match tussen studenten en werkgevers. Wij maken het eenvoudig voor studenten om de ideale stagewerkgevers te ontdekken, afgestemd op hun achtergrond en voorkeuren, dankzij ons unieke matchingsysteem en uitgebreide filteropties. In onze bedrijfsprofielen vind je gedetailleerde informatie over diensten, bedrijfscultuur, functietypes en arbeidsvoorwaarden. Zo kun je je ideale werkgever vinden, zelfs voordat er stageplekken beschikbaar zijn. Wij geloven dat je sneller kunt groeien en meer plezier kunt hebben bij een stagebedrijf dat echt bij jou past.

Waarom kiezen voor Stagewerkgevers.nl?

Voor werkgevers: Bereik de meest geschikte studenten op hogescholen en universiteiten, zowel offline als online, zelfs als je stages nog niet online staan. Ontdek wat wij te bieden hebben.

Voor werkzoekenden: Ontdek de meest aantrekkelijke stagebedrijven waar je als student met jouw achtergrond veel kunt leren en een sterke basis kunt leggen. Browse werkgevers nu.

Join the Movement

Vind de perfecte stagewerkgever die naadloos aansluit bij jouw achtergrond en ambities, en zet een krachtige stap naar een succesvolle carrière!

Ontdek Stagebedrijven

De Carrièrebus

Al vijftien jaar inspireren we studenten op hogescholen en universiteiten tot het maken van betere carrièrekeuzes. Met praktisch advies – over het creëren van impactvolle cv's tot het vinden van de beste passende banen en meest aantrekkelijke werkgevers – begeleiden we hen naar een betekenisvolle carrière. 🔥

Heb je hulp nodig bij het finetunen van je CV, LinkedIn-profiel, of wil je persoonlijk advies van een ervaren professional? Schrijf je dan binnen 1 minuut gratis in.

Nu inschrijven

Sluit je aan bij ons team

We bevinden ons in een periode van groei en zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerd talent om samen onze groei te versnellen!

Jouw privacy

Bij Stagewerkgevers.nl hechten we veel waarde aan jouw privacy. Ons matchingplatform kun je volledig anoniem gebruiken, zonder dat je je hoeft te registreren of persoonlijke informatie hoeft te delen. We verzamelen alleen algemene websitegegevens om onze dienstverlening te optimaliseren. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring voor meer informatie.

Suggesties?

Ons team is continu bezig om het platform en onze service te verbeteren. Heb je een vraag of een goed idee? Of werkt er iets niet zoals je had verwacht? Laat het ons weten via contact@stagewerkgevers.nl.