Over ons

In het kort

STAGEWERKGEVERS.nl helpt studenten en werkgevers om samen de beste matches te realiseren. Zo kun je als student eenvoudig ontdekken welke stagewerkgevers het beste bij jou passen en wat ze te bieden hebben. Door middel van een uniek matchingsysteem met uitgebreide filtermogelijkheden vind je werkgevers die matchen met jouw specifieke achtergrond en wensen. In het bedrijfsprofiel vind je vervolgens meer informatie over hun diensten, bedrijfscultuur, type functies en arbeidsvoorwaarden. Zo vind je jouw ideale werkgever, ook al vóórdat er stageplekken beschikbaar zijn. Want wij geloven dat je sneller zult groeien en meer plezier zult hebben bij een stagebedrijf dat écht bij jou past.

Wie zijn wij?

STAGEWERKGEVERS.nl is opgericht in 2021 en werkt onder andere samen met De Carrièrebus, onderwijsinstellingen en ca 150 studieverenigingen en beursorganisaties.

Suggesties voor de website?

Ons team is continu bezig met het verbeteren van het platform en onze service. Wil jij ons hierbij helpen? Alle feedback is welkom, maakt niet uit wat. Laat ons horen wat je ervan vindt via contact@carrierebus.nl.

Jouw privacy

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy. Je kan dan ook vrijblijvend gebruik maken van ons matchingplatform. Je hoeft je niet in te schrijven of persoonlijke gegevens achter te laten om jezelf te kunnen matchen met werkgevers. We verzamelen uitsluitend algemene websitegegevens om ons platform te kunnen optimaliseren. Bekijk ook ons privacy statement.