Robidus

Meer weten over Robidus als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • Hoofdkantoor in Zaandam
  • Actief in heel Nederland
  •  52% / 48%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  •  350+ medewerkers
  •  Meerdere locaties in NL

Werken bij Robidus

Robidus verlaagt de werknemersrisico’s voor grote organisaties in Nederland. Dit doen we door te focussen op de duurzame inzetbaarheid van werknemers, in combinatie met optimale benutting van de wettelijke sociale zekerheidsregelingen.

Robidus voert een actief arbeidsperspectiefbeleid. Medewerkers moeten niet stil blijven zitten, maar meegaan met de ontwikkelingen in de wereld om ons heen. Als werkgever faciliteren en begeleiden we je om jouw gestelde inzetbaarheidsdoelstellingen te behalen, zodat je nu én in de toekomst optimaal inzetbaar bent en blijft.

Werken bij Robidus

Werken bij Robidus is als het beoefenen van topsport binnen jouw vakgebied. Robidus biedt een inspirerende werkomgeving, waar je iedere dag wordt uitgedaagd en waar uiteenlopende talenten intensief samenwerken.

‘Passievol samenwerken’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. De combinatie van inspirerende teams en gerenommeerde opdrachtgevers zorgt voor optimaal werkplezier.

Bij Robidus staat het klantbelang centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten profiteren van de energie en het plezier waarmee jij je werk doet.

Meer weten over Robidus als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo

Sfeerimpressie

Contact

Robidus Hoofdkantoor
Saen Tower, Ankersmidplein 2
1506 CK Zaandam
T: 088 - 9199000
WerkenbijRobidus.nl