Omgevingsdienst Haaglanden

Logo of Omgevingsdienst Haaglanden
Meer weten over Omgevingsdienst Haaglanden als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  •  Overheid
  •  Den Haag, NL
  •  50% man / 50% vrouw
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  •  230 medewerkers
  •  Actief in Nederland

Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Bij Omgevingsdienst Haaglanden werk je in de meest boeiende regio van Nederland vanuit je hart en deskundigheid aan een toekomstbestendige leefomgeving waarbij milieu, economie en maatschappij in balans blijven.

Samen met ruim 230 deskundige collega’s werk je aan een schoon milieu, natuurbehoud én een veilige leefomgeving. Vergunningen verlenen, toezicht houden en waar nodig handhaven zit in onze genen. Dit betekent voortdurend rekening houden met uiteenlopende belangen. Onze ambitie? Vandaag meedenken over duurzame oplossingen van morgen.

We zoeken regelmatig nieuwe collega’s met hart voor de leefomgeving. Werk jij mee aan het beschermen van de leefomgeving? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Werken als Toezichthouder of als Toetser en Vergunningverlener

Stagelopen bij Omgevingsdienst Haaglanden

Als stagiair(e) valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Informeer naar de mogelijkheden via vacatures@odh.nl.

Omgevingsdienst Haaglanden heeft studenten van het Albeda College (opleiding Muzikant Producer) uitgedaagd: het produceren van muziek voor de nieuwe wervingsvideo’s. Met deze opdracht konden studenten studiepunten verdienen én aan de slag met een case uit de praktijk. Het resultaat mag er zijn: dynamische, op maat gemaakte muziek die de video’s extra goed tot hun recht laten komen. Lees het hier.

Sfeerimpressie