De Toekomst van Brabant

Logo van De Toekomst van Brabant
Meer weten over De Toekomst van Brabant?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • 's-Hertogenbosch, NL
  • Overheid
  •  50% man / 50% vrouw
  • Gem. leeftijd 25 jaar
  •  120 medewerkers
  • Actief in Noord-Brabant

Werken bij Toekomst van Brabant

Het traineeprogramma De Toekomst van Brabant is een uniek programma in de provincie Noord-Brabant waar verschillende overheidsorganisaties aan meewerken: grote en kleine gemeenten, waterschappen en de provincie. Deze organisaties zijn op zoek naar trainees van hoog niveau en een aantoonbare “drive” als het om maatschappelijke vraagstukken gaat.

Als trainee maak je kennis met het brede werkveld van de overheid. Je werkt 3 keer een periode van 8 maanden voor een andere organisatie en daarnaast volg je met de andere trainees een intensief opleidingsprogramma. Daarnaast hebben de trainees een coach die hen ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling.

Bij de selectie voor het traineeprogramma zijn wij op zoek naar kandidaten die op termijn in staat zijn om een hogere beleids-, of (project)managementfunctie te vervullen. Het traineeship is daarbij de eerste stap op weg naar zo’n functie. Na afloop van het traineeship kun je doorstromen naar een reguliere vacature bij een van de deelnemende organisaties. Er wordt geen baangarantie gegeven, maar de deelnemende organisaties zullen zich wel inspannen om de trainees met een voldoende beoordeling in een vacature te plaatsen. De meeste trainees starten na afloop van het traineeship als beleidsmedewerker of projectleider.

Vlog De Toekomst van Brabant

Events

Er staan momenteel geen evenementen gepland. Houd de website van De Toekomst van Brabant in de gaten voor de eerstvolgende evenementen.

Contact

De Toekomst van Brabant
Brabantlaan 1
5216 TV 's-Hertogenbosch
T: 06-150 20 854
Werken bij De Toekomst van Brabant