Trek automatisch gekwalificeerd talent aan.

Het hele jaar door vindbaar en zichtbaar voor jouw doelgroep

voor werkgevers

Door continu vindbaar en zichtbaar te zijn - ook als jullie stages nog niet online staan - kom je in contact met de beste kandidaten al voordat je ze nodig hebt. Zo bespaar je tijd en geld.

Waarom dit platform

Stages zijn vaak gebonden aan vaste periodes in het jaar, zoals september – februari of februari – september. Daardoor is het aanbod van stages en daarmee de concurrentie in die periodes groot. Met alleen een stage-vacature is het dan extra lastig om nog op te vallen. De omschrijving van een stage bij bedrijf X is vaak niet heel anders dan die van bedrijf Y.

Studenten baseren hun keuze voor een stageplek doorgaans op de aantrek­kelijkheid van het bedrijf, zijn diensten of producten dan wel de branche waarin het actief is. Ze geven de voorkeur aan een bedrijf dat ze al (van naam) kennen of dat bekend is binnen hun vakgebied.

Stagewerkgevers.nl richt zich daarom op het matchen van talent met de stagebedrijven zelf. Op basis van kenmerken die ze het meest belangrijk vinden in hun zoektocht naar hun ideale stageplek. Van studie-achtergrond, branche en regio tot wat ze als stagewerkgever te bieden hebben.

Uitbreide filteropties en datarijke bedrijfs­profielen helpen jouw bedrijf om continu zichtbaar en onderscheidend te zijn voor jouw doelgroep. Dus niet pas als je jouw stages online plaatst. Zodat je continu bij zowel actief als latent zoekende studenten top-of-mind komt, en blijft. Zo bouw je een kwalitatief kandidaten­netwerk op voor jouw bedrijf en trek je automatisch het beste talent aan voor jouw stages. En aangezien stages de meest effectieve bron zijn voor het werven en binden van nieuw talent, dus ook voor de lange termijn.

Hoe we jou helpen

Verzamelen bedrijfs­­relevante data

We zetten datagedreven technologie in zodat studenten zichzelf kunnen matchen met jouw bedrijf. Samen ver­zamelen we alle data die relevant zijn voor het aantrekken van de beste kandi­daten. Van gewenste op­leidingen, branche en regio tot aan arbeids­voorwaarden.

Datarijk bedrijfs­profiel op maat

Met de verzamelde data creëren we een onderscheidend bedrijfsprofiel dat studenten een gedetailleerd en authentiek inzicht geeft in onder meer jullie werk­omgeving, gewenste studie-achtergronden, arbeids­voor­waar­den, benefits, medewerkers en carrière­mogelijk­heden.

Deel jouw unieke verhaal

We bieden honderden verschillende soorten stage­bedrijven een podium en laten zien wat hen als werkgever aantrek­kelijk maakt. Dat verhaal delen we continu met toptalent. Persoonlijk, op (hoge)­scholen en universiteiten, online, via social media en via het netwerk van onze partners.

Automatisch betere kandidaten

Door de uitgebreide zoekfunctie trekt ons platform veel toptalent aan dat zowel actief als passief op zoek is naar een stagewerkgever. Daarbij zorgt onze matching­software ervoor dat de juiste kandi­daten bij jouw bedrijf uitkomen zodat je meer én betere kandi­da­ten aantrekt.

Meer dan 100 topwerkgevers

Wij bieden dé oplossing voor stagewerkgevers die meer en beter talent willen aantrekken.

Zo maken we voor jou het verschil

Landelijk bereik

Door ons grote netwerk op (hoge­­­)­scholen, univer­­siteiten en studie­­verenigingen komt jouw bedrijf continu onder de aandacht bij de meest geschikte kandidaten, waar ze zich ook bevinden.

Passieve kandidaten

Dagelijks bezoeken duizenden gekwalificeerde studenten onze website. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf top-of-mind is zodra ze klaar zijn om hun eerste carrièrestap te zetten.

Ervaren specialist

We zetten onze ruime ervaring op het gebied van employer branding en storytelling in om jou te helpen met campagnes die zeer effectief zijn voor het aantrekken van het juiste talent.

Eigen technologie

Ons unieke match- en filtersysteem zorgt ervoor dat jouw specifieke doelgroep jouw bedrijf op elk gewenst moment kan vinden en direct met jou in contact komt.